Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang voor de kinderen van de OBS Houtrust wordt geregeld door Dak kindercentra. In het kindercentrum Onno Dak kunnen de kinderen hun geluk niet op in de diverse speelhoekjes. Knutselen, spelletjes doen, verkleden, spelen in de poppenhoek, bouwen en nog veel meer! Het kan allemaal bij Onno Dak. Ook buiten is er veel te doen en te zien. Door de unieke ligging van het centrum tussen de sportvelden, dicht bij het bos, de duinen en het strand hoeft uw kind zich geen moment te vervelen.

De buitenschoolse opvang van Onno Dak is vanaf schooltijd geopend tot 18.30 uur. De pedagogisch medewerkers halen dagelijks de kinderen van school en lopen gezamenlijk naar het centrum. Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen met de buitenschoolse opvang. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op www.dakkindercentra.nl.

Onno Dak
Houtrustweg 96