Naschoolse activiteiten

SkillsForKids
Na schooltijd biedt onze school de kinderen uitdagende activiteiten aan. Dit doen wij in samenwerking met SkillsForKids. Zij werken met een enthousiast team van professionele docenten die worden gedreven door hun passie en vakkennis. Alle kinderen kunnen een activiteit kiezen die ze leuk vinden waar ze vervolgens 10 weken mee aan de slag gaan. Aan het eind van de lessenreeks worden ouders uitgenodigd om te komen kijken naar het resultaat. Per schooljaar bieden we 3 blokken aan met zeer uiteenlopende activiteiten.

Eigen bijdrage: €30,- per 10 lessen.

Sporttuin Duindorp
Sinds 2015 heeft onze school een samenwerkingsverband met de sporttuin in Duindorp. De sporttuin wordt geëxploiteerd door OBS de Tweemaster en heeft ook een samenwerking met de Meerpaal, de Oranjeschool en BSO 2samen.

Wat houdt de Haagse sporttuin Duindorp in?
De sporttuin Duindorp biedt een divers sportaanbod aan op een veilige en toegankelijke locatie. Dit sportaanbod is gericht op jong en oud en wordt aangeboden tegen een laag tarief.  Voor 10 euro kan je een cursus van 10 weken volgen en wanneer je 80% aanwezig bent dan krijg je zelfs je 10 euro terug! De sporttuin Duindorp probeert hiermee een brug te slaan tussen de scholen en de verenigingen. De cursussen worden aangeboden door kwalitatief goede trainers of sportbegeleiders.

Wat is de doelstelling van de Haagse sporttuin Duindorp?
De hoofddoelstelling is om zoveel mogelijk bewoners aan het bewegen te krijgen. Niet alleen kinderen maar ook jongeren, volwassenen en ouderen. Dit alles tegen een zeer laag tarief. Dit tarief is er om de kinderen/ouders te laten wennen aan een contributie betaling.